voyo a1
sodobna tehnologija

Uživajte v znani platformi z mobitelom

Voyo je platforma za spletno gledanje filmov, serij, šovov, risank in športa. Ponuja neomejeno dostop do več kot 15.000 ur vsebin, vključno z originalnimi serijami, predpremierami POP TV produkcij, risankami, sinhroniziranimi v slovenščino, športnimi prenosi v živo ter filmskimi uspešnicami. Vse vsebine so na voljo s slovenskimi podnapisi, komentatorji in voditelji. Vsak teden pridejo nove vsebine, vključno z novimi šovi in serijami. Filmske uspešnice se dodajajo vsak mesec, zamujene dnevno-informativne oddaje pa so takoj po predvajanju na TV na voljo na platformi. Vse zamujene TV-vsebine nekaterih programov  so na voljo na tej platformi za 7 dni nazaj in to brez oglasov.  A1 ponuja svojim naročnikom paketov z internetom in televizijo Voyo brez doplačila.

tablični računalnik1

Priljubljena in zmogljiva izbira

Tablični računalnik Samsung je priljubljena izbira za tiste, ki iščejo zmogljivo, a hkrati prenosljivo napravo. Tablični računalnik Samsung je kompakten in lahek, tako da ga lahko enostavno vzamete s seboj kamorkoli. Hkrati pa so zmogljivi, saj imajo visokokakovostne zaslone, hitre procesorje in veliko spomina, tako da lahko uživate v hitrem in tekočem delovanju. Na voljo so v različnih velikostih zaslonov. To pomeni, da lahko izberete tistega, ki bo najbolje ustrezala vašim potrebam. Večji zaslon je lahko priročen za gledanje filmov in televizijskih oddaj, medtem ko so manjši zasloni bolj primerni za brskanje. Več si lahko preberete na naslovu https://www.a1.si/nakupovalnica/racunalnistvo-in-gaming/tablicni-racunalniki.

tablični računalnik

Vsebine primerne za vse starostne skupine

Voyo platformo za spletno gledanje lahko uporabljate prek A1 Xplore TV vmesnika. Brez registracije in z nekaj klikov lahko dostopate do vsebin, ki so vam na voljo. V glavnem meniju poiščite Voyo in si oglejte svoje najljubše vsebine. Če imate paket A1 Net + TV, ga lahko brez dodatnih stroškov gledate. Platforma je že vključena v paket in je na voljo brez dodatnega doplačila. Voyo ponuja široko paleto vsebin, ki so primerne za vse starostne skupine in okuse, tako da lahko vsak najde nekaj zase. S platformo lahko uživate v svojih najljubših vsebinah kadarkoli in kjerkoli, saj je platforma dostopna prek več naprav, vključno s pametnimi televizijami, prenosnimi računalniki in pametnimi telefoni.

tablični računalniki2

Številne dodatne funkcije

Tablični računalnik Samsung je opremljen tudi s številnimi povezljivostmi, kot so Wi-Fi, Bluetooth in USB, tako da lahko enostavno povežete svoje naprave in prenašate podatke. Nekateri modeli so tudi opremljeni z mobilnim omrežjem, tako da lahko gledate spletne vsebine in spremljate e-pošto tudi, ko niste v bližini Wi-Fi omrežja. Tablični računalnik Samsung je tudi odlična izbira za tiste, ki iščejo visokokakovosten zvok. Večina modelov ima zvočnike z visokim kakovostnim zvokom, tako da lahko uživate v osupljivih zvočnih učinkih med gledanjem filmov ali poslušanjem glasbe. V kolikor iščete zmogljivo, a hkrati prenosljivo napravo, potem je tablični računalnik Samsung odlična izbira. Z različnimi velikostmi zaslonov in številnimi povezljivostmi so idealni za vsakodnevno uporabo in zabavo.

Enostavna uporaba

VoYo je enostaven za uporabo in ponuja priročen dostop do vsebin preko glavnega menija. Poiščite svoje najljubše vsebine in začnite gledati takoj. Na voljo je tudi možnost iskanja po kategorijah, tako da lahko hitro najdete tisto, kar vas zanima. Gre za platformo, ki je prilagojena potrebam gledalcev in se stalno razvija, da ponuja najnovejše in najbolj priljubljene vsebine. Ne glede na to, ali ste ljubitelj filmov, serij, šovov, risank ali športa, boste na tej platformi našli nekaj zase.

voyo

Visoka prilagodljivost

Poleg visoke zmogljivosti in prenosljivosti je tablični računalnik Samsung tudi zelo prilagodljiv. Nekateri modeli imajo tudi združljivost z zunanjimi zasloni, tako da lahko svoje vsebine preprosto prikažete na večjem zaslonu. Če iščete naprave, ki bi delovale tudi kot fotoaparat, potem boste morda želeli razmisliti o modelih, ki imajo visokokakovostne kamere za snemanje fotografij in videoposnetkov. Večina modelov ima tudi možnost snemanja slik z zadnje in sprednje kamere, tako da lahko ustvarjate kakovostne selfije in video pogovore. V kolikor iščete zmogljivo in prilagodljivo napravo, potem so tovrstne naprave odlična izbira. Z visokokakovostnimi zasloni, hitrimi procesorji in številnimi povezljivostmi vam bodo ponudile vse, kar potrebujete za delo in zabavo.

Odlična izbira za polno zaposlene

Gre tudi za odlično izbiro za tiste, ki imajo nenehno polno urnik in si ne morejo privoščiti, da bi zamudili svoje najljubše TV-šove ali pa se jim zdi, da nimajo dovolj časa za gledanje filmov. S to platformo lahko uživate v svojih najljubših vsebinah kadarkoli in kjerkoli, saj je platforma dostopna prek več naprav, To pomeni, da lahko gledate svoje najljubše vsebine na televiziji, medtem ko sedite na kavču, ali pa si jih ogledate na poti, medtem ko ste v avtu ali na javnem prevozu. platforma vam ponuja svobodo in fleksibilnost, da uživate v svojih najljubših vsebinah, ko in kjer koli želite. Kot smo že omenili, pa je v določenih primerih na voljo Voyo brez doplačila.

voyo 1

Primerjava z mobilnimi telefoni

Tablični računalnik Samsung ima večji zasloni kot mobilni telefon, zato je bolj primeren za daljše seanse branja, gledanja filmov ali igranja iger. Običajno so opremljeni s hitrejšimi procesorji in večjim spominom kot mobilni telefoni, kar jim omogoča hitrejše in bolj tekoče delovanje. Običajno imajo večjo baterijo, zato lahko delujejo dlje časa brez potrebe po polnjenju in imajo ponavadi večje zaslone in boljšo povezljivost kot mobilni telefoni, kar jih naredi idealne za delo in zabavo.