samsung ultra s22
storitve

Tehnologija, ki pomete s svojo konkurenco!

Ste že spoznali nov telefon Samsung Galaxy S22 Ultra? Zraven tega, da je videti čudovito, je tudi neverjetno zmogljiv in funkcionalen, če imate radi natančno delovanje, moč in profesionalno sliko, ujeto podnevi ali ponoči. Z njim v žepu, ste pripravljeni kjerkoli in kadarkoli.

samsung ultra s22

Prednosti, ki jih ponuja telefon Samsung Galaxy S22 Ultra

Začnimo z najboljšim, zato poudarimo S Pen pisalo, ki je skrbno shranjeno v spodnjem delu naprave in ga uporabimo za profesionalno in natančno upravljanje ter skiciranje in pisanje. In nič se ne bojte, saj lahko svoje hitro zapisane besede, enostavno pretvorite v čitljivo besedilo, ki ga imate možnost nato tudi natisniti.

Pisanje poteka zelo lahko, predstavljajte si, kot bi pisali z nalivnim peresom po papirju.

Naslednja odlična stvar, ki jo ponuja Samsung Galaxy S22 Ultra, je linearna kamera, ki jo še dopolnjujejo obroči leče in je videti, kot da lebdi na mestu. Dodani senzorji pikslov dajo občutek profesionalne fotografije in tako tudi v temi ohranite kakovost posnete slike. To pa vam omogoča »nightography« – brez bleščanja.

Če ste se včasih jezili, ker za odlično sliko ni bilo dobre svetlobe, je sedaj temu konec. Z Nightography bo genialna UI osvetlitev omogočila osvetlitev temnih fotografij, tako da boste lahko izkoristili dan in noč ter pri tem ne boste izgubili nobene podrobnosti.

samsungs22 ultra

Profesionalnost v vaših rokah!

Če imate občutek za slikanje ali pa le radi na hitro posnamete kakšno sliko, vam bo Samsung Galaxy S22 Ultra, pomagal tudi pri tem, saj njegova tehnologija omogoča kar do 58 % manj tresljajev v širokem kotu ter omogoča hitro vzorčenje premikanja in tako natančno zazna razločnost vsakega prizora.

Kamera vam omogoča zmogljivo 10-kratno optično povečavo, ki jo spremljata upogljiva leča in čudovita ločljivost preko umetne inteligence, za katero se vam ni treba premikati, da dosežete oddaljeno dogajanje. Kar pa je najboljše, pa je to, da lahko neposredno uporabljate telefon in računalnik ter preklapljate med zasloni.

Le kdo si ne želi tako funkcionalne naprave, s katero doseže vse z nekaj kliki ali potegi z S Penom?