iphone 131
sodobna tehnologija

Supermoč, ki jo ponuja iPhone 13

Če ste že kdaj v prihodnosti uporabljali iPhone, zagotovo veste, da je to naprava, ki je vredna vsake pohvale. Ne samo da odlično izgleda, ima namreč tudi izredno zmogljivo kamero, ki ji sledijo razni senzorji za stabilizacijo čiste slike, ultra širino in zajem, do kar 29 % več svetlobe. iPhone 13 vsebuje tudi številne druge novosti, o katerih lahko izveste več na spletu ali na spletni strani, kot je to na primer https://www.a1.si/iphone-13.

iPhone 13

Zmogljivost modelov

iPhone 13 se ponaša s kar tremi modeli, ki so si tako podobni, a po drugi strani, tako različni:

  • navaden iPhone 13 128 GB;
  • 13 Pro 128 GB in
  • 13 Pro MAX 256 GB.

Vsi trije so vrhunec zmogljivosti in se lahko pohvalijo s Super Retina XDR Display zaslonom z boljšo ostrino in lepšimi barvami. Z brezžičnim, hitrim, 20 W polnjenjem, čudovito močno vzdržljivo baterijo, glavnim fotoaparatom, ki vsebuje pri osnovnem modelu 2, pri Pro in Pro Max modelu pa, kar 3, visokozmogljive kamere. Privoščite si filmsko globino ali cinematic mode, ki bo vaše video posnetke dvignil na še višji nivo. Vse tri poganja najnovejši Applov čip A15, ki omogoča zajem vseh, vam najlepših, trenutkov. S steklenim ozadjem ter aluminijastim ohišjem pa poskrbijo za eleganco in moderen videz.

iPhone 13 1-1

Življenjska doba baterije

Čudovita novost za vse uporabnike, ki več ur preživite na telefonu, je, da je sedaj baterija zmogljivejša, za kar 2,5 ure, kar pomeni, da lahko brez prekinitve gledate in predvajate najljubše video in avdio vsebine, tja do 19 ur. Pri najnovejšem modelu iPhone 13 Pro Max pa se ta podaljša za kar 9 ur, kar znaša kar 28 ur neprestane uporabe, noro kajne?

Najboljše pa je, da so vsi predstavniki modela iPhone 13, odporni proti prahu in vodi ter imajo na voljo velikost pomnilnika: 128 / 256 / 512 GB in tudi 1 TB. Vsebujejo trdo in močno aluminijasto ohišje (nekateri tudi nerjaveče jeklo), ki ga popestrijo čudovite barve. Torej, že veste, kateri model bi izbrali zase?