valentinovo1
storitve

Najboljša darila za vašega srčnega izbranca

Ob začetku novega leta nas po prazničnem decembrskem predahu od naslednjega obdarovanja loči le slaba dva meseca. Medtem ko se večina moških na dan zaljubljencev spomni v zadnjem trenutku, pa se običajno številna dekleta, žene in partnerke že sredi januarja sprašujejo, kako izbrati darilo za valentinovo zanj. Dejstvo je, da vsaka pač najbolje pozna svojega partnerja, a vseeno je včasih odločitev lahko dokaj težka.

Za pomoč vsem, ki svojim srčnim izbrancem želite letos podariti nekaj posebnega, vam v nadaljevanju ponujamo nekaj odličnih idej za obdarovanje. Nedvomno se bo med njimi našla kakšna, ki bo vašemu obdarovancu ponudila prav tisto, kar si želi.

darilo za valentinovo

Akumulatorski vijačnik za ustvarjalne hobi mojstre

Morda imajo najlažjo izbiro prav tiste ženske, ki si življenje delijo z ljubitelji praktičnega ustvarjanja različnih izdelkov in uživajo v opravljanju vseh možnih opravil okoli hiše. Njim verjetno nikoli ni dovolj razno raznih pripomočkov, strojev in ročnih orodij, s katerimi si krajšajo svoj prosti čas ali pa se morda celo preživljajo z opravljanjem takšnih in podobnih del, zato nujno potrebujejo kakovostno in zanesljivo ročno orodje. Tudi zanje je primeren zmogljiv akumulatorski vijačnik vrhunskega svetovnega proizvajalca, ki jih nikoli ne bo pustil na cedilu.

Vse, ki iščejo popolno ročno orodje, s katerim bodo lahko nemoteno vrtali in vijačili, bo najbolj navdušil vrhunski akumulatorski vijačnik z gumiranim ročajem, ki jim bo bistveno olajšal delo tudi v primeru dolgotrajne uporabe. Z vgrajeno LED lučko pa bo vsak hobi mojster in profesionalec svoje delo opravljal nemoteno in varno tudi v slabo osvetljenih prostorih.

akumulatorski vijačnik

Lahkoten in zmogljiv akumulatorski vijačnik

Na prvi pogled se marsikomu takšno orodje sploh ne zdi najprimernejše darilo za valentinovo zanj, a kljub temu bi se ga veliko moških izjemno razveselilo. No, pa tudi za njihove boljše polovice to prinese izboljšave, saj bodo tako lažje in hitreje popravili kakšno razmajano polico ali zamenjali dotrajane nosilce v vratih. S takšnim darilom lahko torej oba pridobita.

Nov akumulatorski vijačnik Hikoki je s svojimi 1,7 kg teže izredno lahkoten, a vseeno dovolj kompakten ter vzdržljiv. Sposoben je ustvariti od 0-400 do 1.800 min-1 vrtljajev brez obremenitve. Večina modelov deluje pod napetostjo 18 V.

akumulatorski vijačnik.1.2

V čem je prednost brezkrtačnega motorja?

Najsodobnejši akumulatorski vijačnik za svoje delovanje uporablja brezkrtačni motor. Takšnih orodij je vse več, zato se vse bolj opušča uporaba motorjev s krtačami, za katere velja, da se jih v prihodnosti verjetno sploh ne bo več izdelovalo.

Akumulatorski vijačnik z brezkrtačnim motorjem namreč učinkoviteje izkoristi svojo moč, zato ima brezkrtačni motor veliko večji izkoristek moči. Poleg tega pa njegova uporaba pozitivno vpliva na življenjsko dobo akumulatorjev oziroma baterij. Takšni motorji torej niso več sestavljeni iz ogljikovih krtačk, zato prinašajo veliko prednosti.

Orodja z brezkrtačnimi motorji so lažja in manjša od njihovih predhodnikov, kar velja tudi za akumulatorski vijačnik. Tako so veliko bolj primerna za uporabo na terenu, saj jih lahko preprosto prenašate. Zaradi manjših dimenzij pa z njimi dosežete lahko tudi težje dostopna mesta. Zaradi uporabe brezkrtačnih motorjev je tudi življenjska doba orodja podaljšana, hitrost in moč delovanja pa je bistveno večja.

akumulatorski vijačnik.1

Obdarujte svojega dragega in uživajte v dvoje

Če še vedno tuhtate, kako izbrati darilo za valentinovo zanj, razmislite o tem, da mu podarite skupno doživetje. Tako se boste skupaj s svojim življenjskim sopotnikom zabavali in sproščali v dvoje. Podarite mu lahko wellness paket za dve osebi, ki vključuje eno nočitev z zajtrkom. Odpravita se lahko daleč stran od betonske džungle in vsakodnevnih službenih obveznosti.

Če je vaš izbranec velik romantik in gurman, bo to res pravo darilo za valentinovo zanj in za vas. Uživala bosta lahko v romantični večerji ob svečah v vrhunski restavraciji, kjer vama bodo postregli s pethodnim menijem. Poleg uživanja v savni ali džakuziju bosta namreč lahko skupaj degustirala slastne sire in salame v lokalni trgovinici, se sprehodila skozi idilično vasico, uživala v domači pivovarni, čokoladnici ali na golf igrišču. Če sta ljubitelja živali, si lahko ogledata in hranita muflone in jelene.

valentinovo1.p

Vznemirljivo in neponovljivo darilo za valentinovo zanj

Za tiste, ki bi si želeli nekaj bolj adrenalinskega, a si ne upajo skočiti s padalom ali opraviti spust z jeklenico, potem lahko izkušnjo letenja doživite v varnem okolju, in sicer v vetrovniku. Zdaj lahko v paru izkusite brezzračno letenje.

Najprej se bosta dobila z inštruktorjem, ki vama bo podal vsa potrebna navodila. Poleg uvodne predstavitve celotnega postopka bosta seznanjena tudi z vsemi drugimi postopki, ki jih je potrebno osvojiti, da bi lahko nemoteno uživala v brezskrbnem letenju. To darilo za valentinovo zanj in za vas boste lahko izkoristili kadarkoli v obdobju dvanajst mesecev od nakupa.

In kako bo videti dan v vetrovniku? Najprej bosta morala poskrbeti za pravočasen prihod na prizorišče, in sicer bo najbolje, če prideta vsaj petnajst minut pred dogovorjenim terminom. Ko prispete na dogovorjeno mesto, boste tam prejeli čelado, očala, čepke za ušesa, kombinezon in rokavice. Zelo priporočljiva so športna obutev in športna oblačila. Letenje v vetrovniku je resnično edinstveno darilo za valentinovo zanj, v katerem bosta ob upoštevanju vseh navodil lahko oba izjemno uživala.