moški puloverji s kapuco
rekreacija

Modna športna oblačila za prosti čas

Kljub vročim poletnim dnem se ob trenutnih nepredvidljivih vremenskih pogojih hitro zna zgoditi, da sredi poletja kar naenkrat za kak dan ali dva pade temperatura. Kljub kratkotrajni ohladitvi pa  preživljanje prostih dopustniških dni hitro lahko postane neprijetno, če ignoriramo nižje temperature in vztrajamo v poletnih oblačilih.

V takšnih dneh zato vsi raje posežemo po jopicah ali zgornjih delih trenirk. Med najpriljubljenejše kose med moškimi, ki želijo sproščeno preživljati svoj prosti čas, pa so zagotovo moški puloverji s kapuco, ki prepričajo vsakogar s svojo mehkobo in udobjem. Če ste pravkar ugotovili, da potrebujete nov pulover za kasnejše jesenske in zimske dni, lahko pobrskate po spletni trgovini GAP, kjer so vam na voljo številni modni kosi po ugodnih cenah.

 

Kakšna športna oblačila so na voljo?

Izbirate lahko med številnimi različnimi modeli, kroji in barvami. Vsi modeli pa so izdelani iz mehke tkanine, kombinacije bombaža in poliestra. Najpriljubljenejši moški puloverji s kapuco imajo dolge rokave, ki se zaključijo z rebrastim patentom. Običajno segajo do bokov, spredaj pa so žepi.

moški puloverji s kapuco

Standardni moški puloverji s kapuco so v ravni silhueti s sproščenim krojem. Izbirate lahko med številnimi barvnimi odtenki, od klasične sive, črne, modre, rjave do bolj živahnih barv, kot so rdeča, svetlo roza, zelena, bela ali rumena.

 

Udobje in mehkoba naravnih materialov

Vedno več kupcev vse bolj posega po oblačilih, v katerih prevladujejo naravni materiali, kot je na primer bombaž. Najpogosteje se za izdelavo takšnih oblačil, kot so moški puloverji s kapuco, uporabljajo kombinacije naravnih in umetnih materialov, vendar so večinoma naravni materiali zastopani v večini.

Tako so vam v spletni trgovini GAP na voljo številni različni moški puloverji s kapuco s 60-80 % deleža bombaža in s preostalim deležem poliestra oziroma elastana. Iskanje si lahko nastavite po ceni ali velikosti. Te so vam na voljo vse od velikosti S do XL, nekatere modele pa lahko najdete tudi z najnižjo velikostjo XS oz. najvišjo XXL.