pasiji hotel
storitve

Kateri je najboljši pasji hotel?

Obstaja veliko razlogov, da izberete najboljši pasji hotel za vašega ljubljenčka. Morda se odpravljate na počitnice in potrebujete varen in udoben prostor za svojega kosmatega prijatelja. Ali pa delate dolgo v službi in potrebujete nekoga, ki bo čez dan pazil na vašega kužka. Ne glede na razlog ne morete zgrešiti s tovrstno storitvijo. Najboljši pasji hotel ponujajo čisto in udobno okolje za vašega kosmatinca. Prav tako ima osebje visoko usposobljenih strokovnjakov, ki so predani zagotavljanju vrhunske oskrbe za vašega kosmatega prijatelja. Osebje bo poskrbelo, da bo za vašega ljubljenčka dobro poskrbljeno, od hranjenja in sprehajanja do igranja in crkljanja. Cena pasjega hotela znaša od 15€ na dan dalje.

pasiji hotel3

Katere storitve vključuje?

Ko izbirate ustrezno namestitev, se pozanimajte o udobju, ki je vključeno v storitev. Nekateri ponujajo osnovne storitve kot sta hrana in voda, drugi pa lahko ponujajo dodatne storitve kot so nega, vadba ali celo 24-urna veterinarska oskrba. Izberite namestitev, ki ponuja storitve, ki jih potrebujete za udobje in zadovoljstvo vašega ljubljenčka. Nekateri ponujajo tudi različne dejavnosti zanj. Od sprehodov in tekov do plavanja in igranja aportov – za vsakega kužka se najde nekaj. In če iščete dodatno družabno življenje, mnogi od njih ponujajo tudi dnevno varstvo, kjer se lahko med vašo odsotnostjo druži z drugimi psi. V Sloveniji obstaja veliko število tovrstnih ponudnikov, največjo zasedenost pa beležijo v času šolskih počitnic. Takrat se večina ljudi odpravi na dopust in zato potrebujejo ustrezno oskrbo za svoje kosmatince.

hotel za pse

Zakaj se odločiti za tovrstno storitev?

Na to, ali se bo nekdo odločil za najboljši pasji hotel, lahko vplivajo številni dejavniki. Najpogostejši razlog je udobje, saj je veliko lažje pustiti psa v profesionalni ustanovi, kot pa skrbeti zanj, ko ste odsotni. Drugi razlogi so lahko varnostni (če vas skrbi, da bo vaš kuža doma sam) ali če ima posebne potrebe, ki zahtevajo dodatno pozornost. Na koncu se mora lastnik hišnega ljubljenčka sam odločiti, kaj je najboljše za njegov individualni položaj. Tisti, ki pogosto potujejo ali imajo dolg delovni dan, morda težko sledijo njegovim potrebam. V tem primeru lahko tovrstna storitev zagotovi potrebno oskrbo in pozornost. Cena pasjega hotela je odvisna od storitve, ki jo ponuja. Pogosto nudijo udobje kot so igrišča, tečaji vadbe in možnosti druženja, ki mu lahko popestrijo bivanje.

pasiji hotel1

Da boste z mirno vestjo odšli na dopust ali na delo

Tovrstna storitev, ki je prijazna psom, ima številne prednosti. Prvič, to je lahko odličen način za spoznavanje drugih lastnikov psov in druženje vašega kosmatinca. Poleg tega večina ponuja ugodnosti kot so sprehodi psov in storitve čuvanja hišnih ljubljenčkov, zato se lahko sprostite, saj veste, da je za vašega kosmatega prijatelja dobro poskrbljeno. Veliko tovrstnih objektov se nahaja na slikovitih območjih. Vaš pes bo navdušen nad možnostjo, da razišče nov kraj in spozna nove prijatelje! Najboljši pasji hotel je odličen način, da zagotovite prijetne počitnice za vso družino. Tako boste svojemu ljubljenčku zagotovili varen in udoben prostor za bivanje, medtem ko vas ni doma. Običajno je treba nastanitev rezervirati vnaprej.

pasiji hotel11

Kako živalim olajšati vašo odsotnost?

Kadar morate žival za nekaj časa prepustiti nekomu drugemu, lahko storite nekaj stvari, ki bodo olajšale izkušnjo tako za vašega domačega ljubljenčka kot za osebo, ki bo zanj skrbela. Najprej ga vnaprej predstavite osebi, ki bo skrbela zanj. Tako se bo v novem okolju počutil bolj udobno in manj tesnobno. Če je mogoče, se pred odhodom dogovorite za nekaj krajših obiskov, da se bo lahko navadil na družbo druge osebe. Drugič, poskrbite, da bo oseba, ki bo zanj skrbela, poznala njegovo rutino. To vključuje čas hranjenja, sprehode in vse druge dejavnosti, ki so del njegovega vsakdanjega življenja. Na koncu mu pustite znano igračo ali odejo. To ga bo potolažilo in spomnilo na dom. Z upoštevanjem teh preprostih ukrepov mu lahko olajšate izkušnjo, da nekaj časa ne bo pri vas in bo pri nekom drugem.

pasiji hotel 4