avtopolnilec2
storitve

Izjemno hitro polnjenje pametnih naprav

Z vse bolj zmogljivimi telefoni in ostalimi pametnimi napravami se je vse bolj zahtevnim uporabnikom prilagodila tudi tehnologija razvoja polnilcev. Številni še vedno prisegajo na polnjenje doma ali v pisarni. Vse več pa je tistih, ki zaradi hitrega življenjskega tempa in nenehnega pomanjkanja časa svoj telefon polnijo kar v avtu.

Za vse, ki spadate v prvo skupino, so najprimernejši hišni adapterji različnih proizvajalcev. Trenutno zelo priljubljen pa je izredno zmogljiv Apple adapter USB C 20W, ki si ga lahko ogledate tukaj: https://www.a1.si/hisni-polnilniki/apple-polnilec-usb-c-20w. Tistim, ki veliko časa preživite v svojem avtomobilu, pa se bo bolj obnesel kakovosten avto polnilec USB C, ki ga lahko vklopite kar v klasično 12 Voltno vtičnico.

Usb c apple2

Kaj vse vam nudi novi Apple adapter USB C 20W?

S pomočjo sodobne tehnologije bo zdaj napajanje vaših pametnih naprav preprostejše, predvsem pa učinkovitejše. Ena od največjih prednosti najsodobnejših adapterjev je zagotovo ta, da so združljivi z vsako pametno napravo, ki podpira USB C priključek.

Najnovejši Apple adapter USB C 20W s kapaciteto 230 V je primeren za hišno uporabo, tako da ga lahko uporabljate doma ali v službi. Preprosto ga vtaknete v stensko vtičnico, nato pa v USB C vhod na zadnji strani vklopite še ustrezen priključek, s katerim je povezan vaš pametni telefon oziroma tablica.

Če pogosto uporabljate telefon, ki se vam nenehno prazni, si lahko oddahnete, saj vam izredno zmogljiv Apple adapter USB C 20W omogoča tudi funkcijo hitrega polnjenja. Tako vam ne bo treba predolgo čakati, da opravite nujni klic ali se udeležite pomembne videokonference.

avtopolnilec

S katerimi napravami je najbolj kompatibilen?

Kot se spodobi za vse Applove naprave, je tudi hišni Apple adapter USB C 20W kompatibilen s celim nizom pametnih naprav, začenši z iPhone 8 in vsemi novejšimi različicami, med drugim tudi i Phone 15 Pro, Pro Max in Plus. Ravno tako je kompatibilen z različnimi variantami tabličnih računalnikov oz. iPadov, torej z vsemi napravami, ki podpirajo povezavo s priključkom USB C.

Proizvajalec sicer priporoča, da se Apple adapter USB C 20W uporablja skupaj z iPad Pro, in sicer sta najprimernejši 11 in 12 palčni izvedbi 3. generacije. S povezavo na priporočene modele naprav boste zagotovili optimalno zmogljivost uporabe, kar posledično pomeni tudi daljšo življenjsko dobo tako napajalne kot pametne naprave.

usb C

Visokokakovostni avto polnilec USB C za optimalno polnjenje

Poleg najsodobnejših napajalnih naprav, kot je že opisani Apple adapter USB C 20W, so izredno priljubljene tudi prenosne naprave za uporabo v avtomobilu. Zadnji modeli avto polnilcev vam z vrhunsko tehnologijo zagotavljajo visoko kakovost napajanja telefonov oziroma drugih pametnih naprav kar preko običajnih klasičnih 12 V vtičnic, s katerimi so običajno opremljena sodobna osebna vozila.

Možna je povezava preko PD USB C vhoda, za kar potrebujete tudi ustrezen kabel. Tega običajno prodajalec ne priloži k naročenemu izdelku, zato morate sami poiskati takšnega, ki bo po specifikacijam natančno ustrezal tistim, ki jih ima vaš izbrani avto polnilec USB C. Potrebne informacije o tem dobite pri prodajalcu oz. proizvajalcu.

Usb c apple

Brezžična povezava in možnost priključitve več naprav

Poleg vrhunskih materialov, iz katerih je izdelan avto polnilec USB C, med njegove največje prednosti nedvomno vštevamo opcijo hitrega polnjenja. Poleg tega pa so nekateri najbolj zmogljivi modeli opremljeni celo z dvema USB C in enim USB vhodom, kar pomeni, da ima uporabnik tako na voljo kar tri različne priključke, ki jih lahko uporablja za hkratno napajanje več naprav.

Na voljo vam je tudi magnetni brezžični avto polnilec USB C, ki omogoča povezavo na USB A kabel ter ima močno magnetno pritrjevanje za telefone iPhone. Če dvomite o tem, katere naprave lahko povežete z njim, ta podatek lahko poiščete v priloženih navodilih. Ob naročilu pa obenem prejmete še montažno podlogo, polnilni kabel in samolepilne sponke, s katerimi boste lažje pritrdili kabel.

Kako deluje in ali je delovanje povezano z akumulatorjem?

Najnovejši avto polnilec USB C je priključen direktno na avtomobilsko vtičnico, ki deluje le takrat, ko je vozilo aktivirano oz. je že vzpostavljen kontakt. Če je motor ugasnjen, naprava ne deluje. Tako vam ni treba skrbeti, da se bo porabljala energija v času, ko je vozilo neaktivno.

Ravno tako je odveč strah, da vam bo takšen način napajanja izpraznil akumulator vozila. Ko zaženete motor in je vozilo vključeno, se akumulator polni preko agregata, zato se vam med uporabo ne more izprazniti.

avto polnilec

Enoročni nosilec zagotavlja varno vožnjo med polnjenjem

Posebni magnetni nosilec, s katerim je opremljen avto polnilec USB C, vam zagotavlja varno uporabo zahvaljujoč svojim ekstremno močnim magnetom. Zaradi njihove natančne poravnave boste nemoteno lahko polnili svoj pametni telefon med vožnjo, brez tveganja, da bi se povezava prekinila oz. da bi se priključek iztaknil iz vhoda.

Uporaba magnetnega nosilca vam zagotavlja trdnost in stabilnost, tako da napravo zelo preprosto postavite na predvideno mesto brez upočasnjevanja. Z enoročnim magnetnim nosilcem enostavno ob vstopu v vozilo zaskočite napravo ter se odpeljete. Naprava se med vožnjo ne bo premikala. Za boljši pregled nad polnjenjem pa napravo lahko tudi zavrtite, saj je možna nastavitev različnih kotov. Tako lahko uporabo popolnoma prilagodite svoji višini in poziciji, v kateri sedite.