voziček za orodje
sodobna tehnologija

Delovne garaže brez teh dodatkov ni!

Ste samostojni podjetnik ali le ljubiteljski mojster svoje stroke, ki potrebuje za svoje delo močno, kakovostno in dolgotrajno orodje ter dodatke, s katerimi lahko brez težav dela? Potem je odločitev, da si ustvarite popolno delovno garažo z dodatki, kot so najboljši momentni ključi, ostale elemente ter sam voziček za orodje, pravilna.

Če ne veste točno, čemu so določeni izdelki namenjeni in ali jih boste pri svojem delu potrebovali, smo vam pripravili kratek pregled ter nasvete, ki vam bodo v začetnem stanju pomagali priti do določenih spoznanj. Da bi si lahko vse potrebno orodje zagotovili, pa lahko tudi pobrskate po spletu, na straneh, kot so na primer Metal Mikulič in podobne, kjer boste zagotovo tudi našli kakšen popust, ki ga ravnokar potrebujete.

Popoln voziček za orodje

Kadar je garaža ali prostor za delo razmetan in neorganiziran, je tudi delo nekako tako, zato poskrbite, da boste imeli vsak pripaden del na svojem mestu, saj se boste tako veliko lažje znašli in točno vedeli, kje je kaj pospravljeno. Zato, da pa bo resnično vse na svojem mestu, pa vam lahko čudovito pomaga voziček za orodje, ki je čudovit pripomoček, izdelan iz premium pločevine.

voziček za orodje

Tak voziček vam bo prihranil prostor, omogočil izredno organizirano pospravljanje ter varno shranjevanje, z možnostjo centralnega zaklepanja. Lastnosti:

 • odlična rešitev za razne delovne naloge,
 • omogočeno shranjevanje velikega števila potrebnega orodja,
 • opremljeni z gladkimi, tekočimi kolesi, so vam na voljo točno tam, kjer jih boste potrebovali,
 • na voljo različne velikosti in shranjevalne kapacitete,
 • izredno kakovostna ogrodja,
 • možnost varnostnega zaklepanja,
 • ter popolno svobodo ob izbiri osnovnega modela, ki ga lahko sami dopolnite in opremite po svojih željah in seveda potrebah, glede na delo, ki ga opravljate.

Z vsakim korakom, ki ga naredite od delovne mize oz. izdelka, pa do shranjenega orodja, se podaljša čas, ki ga boste morali nameniti za opravljeno nalogo. Da bi le-tega prihranili, vam bo voziček za orodje izredno olajšal situacijo, saj ga lahko imate ves čas ob sebi in ga uporabite takoj, ko ga potrebujete.

Seveda pa v njem ne smejo manjkati vsestranska orodja, kot so to na primer momentni ključi, ki samo delo olajšajo.

Najboljši momentni ključi za vsakogar

momentni ključi

Ker so momentni ključi prisotni v različnih industrijah in samih procesih, kjer je potrebno vijačenje na točno določeno silo (moment), so ga poimenovali kar po postopku. Ne glede na to, da je njihova uporaba resnično razširjena, pa še zmeraj prihaja do napak pri njihovi osnovni uporabi. Zato bodite pozorni, preberite navodila za uporabo ter si tako zagotovite natančne rezultate in varnost pri delu. Uporaba tega orodja ni težka, ima pa pomembno nalogo, da zagotovi zadostno zategovanje vijakov ter matic in tako zaščiti ostale dele, ki so prisotni.

Momentni ključi in njihova uporaba

Če se le-ta ne privije pravilno, preveč ali premalo, lahko pride do poškodb, zato se je tega treba lotiti pravilno. Natančnost, ki jo nudijo ti pripomočki, ima visoko stopnjo, in sicer se giblje +/- 3 %. Obstaja pa prav tako elektronska povezava z računalnikom, za točno odčitavanje le-te.

Lastnosti:

 • momentni ključi imajo možnost zaklepanja ter nastavitev do potrebne stopnje navora,
 • na voljo so v elektronski ali mehanski obliki,
 • imajo vsestransko uporabo za razne industrije,
 • uporabljajo se le za navijanje,
 • njihov kalibracijski interval pa znaša v povprečju 5000 meritev ali 12 mesecev.

Priporočamo vam, da ob uporabi, dodate samo toliko sile, kot jo sam ključ potrebuje, saj lahko v nasprotnem primeru pride do poškodb ključa ali izdelka, ki ga navijate. Po uporabi je tudi treba merilni mehanizem sprostiti v začetni položaj. Z njim ravnajte primerno in pravilno. Da boste navijali v pravo smer, vas bo opozorila nalepka, katera kaže pravilno smer za zategovanje.

Za popolno zapolnjeno garažo

Da boste lahko svoje delo opravljali brez skrbi in z vso potrebno opremo, vam priporočamo uporabo pripomočkov, ki vam bodo dali svobodno in nemoteno uporabo ter brezskrbno delo. Pripomočki, kot so voziček za orodje, druga pripadna orodja ter momentni ključi, so nujna oprema za vsako industrijsko ali domačo delavnico.

Prednosti uporabe le-teh so v tem, da imate vse na enem mestu, lahko si odlično organizirate delovne procese, dodajate, ali odvzemate elemente, jih varno shranjujete ter sebi in drugim omogočite nemoteno delo. Za popolno ponudbo ter uporabo najrazličnejšega orodja, ki ga lahko nato shranite v voziček za orodje, lahko preverite na primer na spletni strani Metal Mikulič.

Ker se za različne panoge uporablja večje število različnih in drugačnih elementov, je priporočljivo, da se za boljšo organizacijo shranjujejo v kovčke ali voziček za orodje. Torej, če opravljate delo v večji industriji, domači delavnici ali na terenu, je priporočljiva uporaba raznih shranjevalnih enot ter kakovostnih in vsestranskih orodij, ki vam pridejo prav na vsakem koraku. Izberite torej trajno in kakovostno!