CYRO TERAPIJA
zdravje in lepota

Večna lepota za vsako žensko

Večina ljudi ženskega spola se nenehno sprašuje kako do večno lepega,  svežega in mladostnega izgleda. Predvsem ženske, katerim se leta na obrazu že začneja poznati. Obstaja tisoče načinov kako kožo ohranjati svežo in mladostno. Ena izmed najbolj efektivnih metod je cryo terapija, katera učinkovito zmanjša gube na obrazu, celulit in celo strije. Tako imenovan lepotni poseg brez igel je popolnoma varen in učinkovit način za mladosten videz. Taka storitev bi bila lahko tudi popolno darilo za mamo. Saj je ta le ena sama, se moramo za njo malenkost bolj potruditi in podariti nekaj kar jo bo resnično razveselilo. Par idej in primerov lahko si lahko pogledate tudi na spletu. Za primer dobrega ponudnika klikni tukaj.

Kiro terapija

Kaj je cryo terapija?

Cryo terapija se izvaja s specializiranim aparatom, ki omogoča izvajanje 4 različnih tretmajev, ti skupaj pa imajo učinek knajpanja. Pri zadnji terapiji, torej cryo terapija, se s pomočjo aplikatorja hladi določene točke na obrazu in telesu. Hlajenje namreč deluje na biokemijske in fizikalno-kemijske procese in sicer jih na začetku zmanjša, na to pa izdatno poveča. Pride do spremembe osmotskega stanja, celične membrane so bolj prepustne in poveča se difuzija. Hlajenje tkiva povzroči večje izločanje transmiterjev na živčnih vlaknih, tako se občutno poveča metabolizem in vsi encimski procesi v celici.

Najboljši in najbolj optimalen učinek dosežemo, če kombiniramo več tretmajev. Seveda, se lahko odločite samo za eno ali dve, vendar najbolj priporočljivo je poslušati strokovnjaka, s katerim lahko skupaj sestavite plan procesa, ki bo najbolj ustrezen za vašo kožo. Tako boste lahko najbolje dosegli vse vaše želje in pričakovanja.

cyro terapija1.1

4 tretmaji, ki se izvajajo s specializiranim aparatom:

  • Diamantna mikrodermoabrazija oziroma piling. Tukaj se odstrani vrhnja plast kože, s tem se sproži stimulacija kolagena in elastina. Hkrati se pospeši rast novih celic v globlji plasti povrhnjice. Ta je najbolj primerana za vse kateri trpite za poškodbam sonca, aken, povečanih por, gub in manjših gubic ter v primeru manjših pigmentnih sprememb.
  • Radialna endodermna terapija. Ta je pravzaprav zelo prijetna vakumska masaža, katere namen je izboljšanje prepustnosti kapilar, posledica česar je boljši pritok naravnih snovi, kisika, oligoelementov in lastnih encimov. Na ta način se popravi struktura kolagenskih in elastičnih vlaken, prav tako pa se izboljša tudi tonus mišic. Po zaključku te, je koža že videti veliko bolj napeta, glatka in čvrsta.
  • Pri tem tretmaju je glavni pomen enakomerno segrevanje podkožja in globlje ležečega tkiva. S tem izboljša prekrvavitev, pospeši metabolizem, povečuje mišični tonus, razteza tkivo ter aktivira fibroblaste in tvorbo novega kolagena. Velika prednost radiofrekvence pa ni samo čvrsta, napeta in sijoča koža, vendar tudi razgrajevanje maščobne obloge.
  • Zadnja je cryo terapija. Tu gre za površinsko hlajenje kože, kar povzroča zožanje in razširitev krvnih žil, posledica česar je boljši dovod kisika in boljša prekrvavitev. S tem zagotovimo dolgotrajnejšo napetost kože.

cyro terapija11

Od take storitve lahko pričakujete naslednje rezultate:

  • zmanjšanje večjih gub ali odprava manjših gub,
  • odpravljanje razširjenih in zamašenih por in neenakomerne pigmentacije,
  • odpravljanje starostnih in sončnih peg ter brazgotin po aknah ter strijah,
  • pomlajevanje kože,
  • povečanje tonusa kože,
  • zmanjšanje maščobnih oblog in celulita in s tem oblikovanje telesa.

Cyro terapija1

Je cryo terapija pravo darilo za mamo?

V primeru, da vaša mati prihaja v leta, kjer samo kozmetični izdelki niso dovolj, je taka storitev lahko primereno darilo za mamo. Vsaka ženska, bo vesela misli, da je njen videz lahko mladosten in koža gladko napeta. Kaj morate vedeti preden podarite tak tretma? Prvo vprašanje je seveda, ali si le ta želi take storitve. V kolikor ste prepričani da je to želja vaše matere, je priporočljivo najdti kvalitetnega strokovnjaka, kater bo dobro poskrbel za njo.

Cryo terapija se lahko izvaja na obrazu ali celotnem telesu. Trajanje v kombinaciji 4 različnih postopkov je odvisna od izbire. Postopek na obrzau traja približno 1 uro, na telesu pa je odvisno od predela telesa, kjer želite storitev izvesti. Če izberete postopek obraza je priporočljivo ponoviti 4 do 6 krat, pri čemer je lahko razmak do 1 tedna. Če pa se odločite za telesni tretma pa je priporočljivih 10 do 15 ponovitev, kjer je razmak 2 tedna.

darilni bon masaža

Ostale ideje za darilo za mamo

V primeru, da menite, da lepotni poseg brez igel ni pravo za obdarovanje, obstaja mnogo drugih storitev ali presenečenj, katerih bo vaša mati brez dvoma vesela. Ideje kot so potovanja ali izleti v dvoje, so ena izmed najbolj priljubljenih in pogostih presenečenj, katere bi bil vesel prav vsak. Vsi potrebujemo malce oddiha ter uživanja v drugem okolju. Podobna možnost, so različni paketa razvajanja. Masaže, sprostitev v wellness-u, savne, so super darilo za mamo. Če pa je vaša mati bolj adrenalinskega tipa, pa obstajajo tudi paketi kot so let z balonom, panoramski polet nad Triglavom, ali polet z jadralnim padalom v tandemu.

darilni bon masaza

Različne ideje in možnosti si lahko ogledate na spletu. Pri dobrih ponudnikih najdete število super idej in ponudb, katere lahko kupite ali rezervirate že z udobja svojega doma. Za primer odličnih idej za darilo za mamo klikni tukaj.