električen skiro
rekreacija

Varna in udobna vožnja z električnim skirojem

Bi se tudi vi radi hitreje premikali skozi gost mestni promet? Zdaj se boste lahko, saj je na trgu odlični električni skiro UrbanRide 100s, ki ga krasita izjemen dizajn in robustna struktura. Če si želite dolgih voženj brez nenehnega polnjenja, je tudi za to poskrbljeno. Skiroji nove generacije imajo močno baterijo, ki vam bo omogočila do 30 kilometrov vožnje z enim polnjenjem.

Če vas bolj veseli premagovanje neravnega terena, boste morda hitreje izpraznili baterijo. A ker ima  UrbanRide 100s močno zadnjo vzmet, vam ta bistveno olajša vožnjo po razgibanem terenu. Za dodatne informacije si preberite več na tej povezavi: https://www.a1.si/elektricni-skiroji/elektricni-skiro-urbanglide-urbanride-100s.

električni skiro

Z velikimi pnevmatikami do maksimalnega udobja

Električni skiro UrbanRide 100s se lahko pohvali z velikimi in trpežnimi pnevmatikami, katerih premer znaša 25,4 cm. Izdelane so v specifični obliki z luknjami in zato popolnoma napolnjene in trde pnevmatike izredno dobro absorbirajo udarce. Brez skrbi se boste lahko vozili po neravni površini, saj ste lahko prepričani, da se pnevmatike ne bodo preluknjale.

Z najnovejšim skirojem UrbanRide 100s se boste tako lahko vozili v službo, šolo ali pa se odpravili na krajši potep na podeželje. Predstavlja namreč odlično rešitev za vse tiste, ki jim manjka gibanja na prostem in si želijo preživeti več prostega časa v naravi.

UrbanRide

Vsa potrebna oprema poskrbi za popoln nadzor

Sodobni skiroji UrbanRide 100s so opremljeni tudi z vso obvezno opremo, ki jo morajo imeti vsi električni dvokolesniki v prometu. Opremljeni so z vrhunskim sistemom upravljanja, saj je dostop do gumba za nastavitev hitrosti in nadzora nad zavorno ročico zelo enostaven. Na ta način je proizvajalec poskrbel za popoln nadzor nad skirojem ter poenostavil zaviranje in pospeševanje.

Da bi bilo ustrezno poskrbljeno za varnost med vožnjo, ima UrbanRide 100s nameščeno tako sprednjo kot zadnjo LED luč ter zvonec. Obenem je tudi opremljen s trifaznim nadzorom hitrosti, kar vozniku omogoča, da skiro popolnoma prilagodi svojim veščinam in starosti.