prevajanje angleščine1
storitve

Strokovno in kvalitetne poslovne storitve

Podjetje, ki je specializirano za strokovno prevajanje angleščine v slovenščino ponuja to storitev že vrsto let za ugodno ceno. Pri njih prevajanje angleščine ni zgolj pretvorba besed iz enega jezika v drugega. Vsako besedilo, ki ga prejmejo, pregledajo in uredijo naravni govorci, ki so prilagojeni različnim kulturam in značilnostim okolja, kjer bo prevod uporabljen. Delo se običajno obračunava po avtorskih straneh. Avtorska stran obsega 1500 znakov brez presledkov. Ta način obračunavanja je najprimernejši, saj upošteva različne velikosti pisav, število alinej, slik in drugih dejavnikov, ki vplivajo na obseg besedila. Če imate v dokumentu veliko slik, je lahko število navadnih strani veliko, število avtorskih strani pa precej manj, zaradi česar je točnost obračuna zagotovljena.

avdio pravljice2

Učenje in zabava za najmlajše

V današnjem digitalnem svetu, kjer tehnologija spreminja način, kako se otroci učijo in zabavajo, so avdio pravljice postale nepogrešljiv del izkušenj najmlajših. S svojo edinstveno močjo pripovedovanja zgodbe jim ne ponujajo le zabave, temveč tudi obilo izobraževalnih in razvojnih koristi. Vsak večer lahko postane čaroben trenutek, ko se svet ustavi in začnejo pripovedovati otroške avdio pravljice. Čarobne zgodbe so plod domačih avtorjev, prebirajo pa jih priznani dramski igralci in stanovalci domov starejših občanov, saj otrokom najlepše zaziba glas dedkov in babic. Ilustracije, ustvarjene s strani mladih umetnikov, pa jim dodajo vizualno dimenzijo. Na voljo so preko vaše najljubše naprave, bodisi preko aplikacije ali spletnega mesta.

avdio pravljice

Ključ do uspešne komunikacije v globalnem svetu

V današnjem globalno povezanem svetu je prevajanje angleščine postalo ena najbolj zahtevanih storitev v stroki. Angleški jezik je postal ključen tako v poslovnem svetu kot tudi v vsakodnevni komunikaciji. Potrebe po tovrstnih storitvah se nenehno povečujejo, kar poudarja pomembnost izbire prave agencije. Prevajanje angleščine zajema širok spekter besedil, vključno s strokovnimi besedili, leposlovjem, članki, esejem, poslovnimi pismi, povzetki akademskih nalog in še mnogo več. Agencija, ki se ukvarja s tovrstnimi storitvami razume, da je hitrost odziva ključnega pomena. Zato so izredno odzivni, ne glede na to, ali je delovni dan ali vikend. Vaše povpraševanje bodo obravnavali z največjo prednostjo, odgovorili pa vam bodo že v nekaj urah.

Ustvarjalno povezovanje generacij

S tem projektom so slovenska avdio pravljice doživele svež zagon. Najmlajši zdaj lahko uživajo v visokokakovostnih vsebinah, ki so dostopne kjerkoli in kadarkoli. Poleg tega se serij tematskih zgodb lotevajo s pomočjo ekspertov iz posameznih področij, ki dopolnjujejo vsebino in jo bogatijo z izobraževalno vrednostjo. Skozi te avdio pravljice se umetnost in toplina pripovedovanja širita med otroke, obenem pa se tudi ukvarjajo z velikimi družbenimi vprašanji na prijazen način. S sodelovanjem s podobno mislečimi posamezniki in skupnostmi zgodbe prinašajo ne samo zabavo, ampak tudi pomenljivo učenje in povezovanje med različnimi generacijami.

prevajanje angleščine2 (1)

Hitro, učinkovito in profesionalno

Cilj agencije je zagotoviti hitro in učinkovito rešitev. Prednost je tudi v ekipi usposobljenih ekspertov in lektorjev, ki imajo bogate izkušnje na tem področju. Zagotavljajo vam visoko kvaliteto opravljene storitve. Prevajanje angleščine izvajajo eksperti, katerih materni jezik je jezik, v katerega prevajajo iz slovenščine ali v slovenščino. To zagotavlja, da je prevajanje angleščine naravno, tekoče in natančno. Poleg visoke kakovosti storitve se ponašajo tudi z izjemnim poslovnim sporazumevanjem. Njihov odnos do naročnikov je profesionalen, prijazen in vedno korekten. Spoštovanje vaših potreb je za njih ključnega pomena, zato se trudijo zagotoviti popolno zadovoljstvo.

prevajanje angleščine (2)

Ključna vloga pri razvoju otrok

Pediatri in učitelji že dolgo poudarjajo neprecenljivo vlogo knjig pri razvoju otrok. Ko malčki poslušajo avdio pravljice, to ne le oblikuje njihovo vedenje, ampak tudi spodbuja razvoj zamisli ter njihovo uresničitev v praksi. Otroci, ki redno poslušajo zgodbe, razvijajo bogat besedni zaklad, so bolj pismeni ter se lažje osredotočijo na zgodbe, ki jim jih pripovedujejo. Mnogi pediatri zdaj priporočajo, da starši začnejo z zgodbami že od samega rojstva. Prva leta življenja so ključna za razvoj možganov. V tem obdobju se možgani najbolj intenzivno razvijajo, saj novi impulzi bogatijo možganske povezave, ki so povezane s socialnimi veščinami in učenjem. Zato so avdio pravljice neprecenljiv vir učenja, zabave in povezovanja v sodobnem otroštvu.

Zadovoljstvo strank na prvem mestu

Poleg vsega tega je agencija cenovno ugodnejša od konkurence. Verjamejo, da strokovno prevajanje angleščine ne bi smelo biti finančno nedostopno. Zato vam nudijo konkurenčne cene, ki ne ogrozijo kakovosti njihovih storitev. Pri njih boste našli optimalno razmerje med kakovostjo, hitrostjo in cenovno ugodnostjo. Njihova prednost je tudi nenehno izobraževanje ekspertov, preverjanje kakovosti storitve, zagotavljanje anonimnosti in varovanje podatkov, ter predvsem, zadovoljstvo njihovih strank, ki je za njih vedno na prvem mestu.

otroške avdio pravljice

Raziskava potrjuje pomembnost branja v zgodnjem otroštvu

Raziskava, v kateri so sodelovali otroci stari od 3 do 5 let, je uporabila funkcionalno magnetno resonanco med poslušanjem zgodb. Rezultati raziskave so pokazali, da branje močno vpliva na možgansko aktivnost najmlajših. Med poslušanjem zgodbe so se aktivirala področja leve hemisfere, ki so odgovorna za spomin in razumevanje besed. Primerjava informacij staršev in rezultatov testa je razkrila, da so najmlajši, katerih starši so jim redno brali, imeli višjo možgansko aktivnost. To potrjuje, da pogosto branje spodbuja rast in povezave nevronov v teh možganskih področjih, kar olajšuje branje tudi v prihodnosti. Otroške avdio pravljice so ključ do razvoja otrokove domišljije, jezikovnih sposobnosti ter moralnega in etičnega razumevanja sveta okoli sebe.