barvni laserski tiskalnik in skener
storitve

Povečajte učinkovitost v pisarni

Barvni laserski tiskalnik in skener za pisarno je odlična rešitev, saj omogoča tiskanje, kopiranje in skeniranje in to vse v eni napravi. Ta večnamenskost pomeni, da ni potrebe po nakupu ločenih naprav, kar ne le prihrani prostor, ampak tudi denar. Barvni laserski tiskalnik in skener se ponaša z visoko zanesljivostjo tudi po daljšem obdobju uporabe. To je posledica tonerja, ki se ne izsuši tako hitro kot črnilo v brizgalnih modelih. V primerjavi s tradicionalnimi brizgalnimi odeli, kjer se črnilo sčasoma posuši in lahko zamaši sistem, zagotavljajo dosledno kakovost ves čas.

Dostopne, kvalitetne in uporabniku prijazne naprave

Svet trodimenzionalnega printanja postaja vse bolj dostopen in priljubljen, pri čemer v ospredje stopajo tudi DIY (naredi sam) 3D tiskalniki. Ponašajo se z enostavno uporabo, ki je dostopna tako laikom kot profesionalnim uporabnikom. Poleg tega so na voljo tudi filamenti v različnih barvah, ki omogočajo ustvarjanje izdelkov na višji ravni. Več si preberite na naslovu: https://www.anker.si/kategorija/anker/ankermake/3d-tiskalniki-in-dodatki/. Za trodimenzionalno printanje so potrebni 3D tiskalniki, računalniki ali mobilni telefoni z ustrezno programsko opremo ter datoteko, ki vsebuje izris elementa, ki ga želite natisniti. Ta preprosta, a natančna kombinacija vam omogoča, da začnete ustvarjati unikatne modele.

3d tiskalniki

Hitro, natančno in ekonomično reševanje vaših potreb

Barvni laserski tiskalnik in skener je ustvarjen z namenom zagotavljanja visoke hitrosti in izjemne natančnosti pri delovanju. Delo z napravo je izjemno hitro in natančno, omogoča vam, da hitro in brezhibno natisnete velike količine dokumentov. Skeniranje je prav tako hitro in natančno, kar pomeni, da lahko papirnate dokumente učinkovito pretvorite v digitalno obliko. Uporaba naprave je izjemno preprosta, saj jo je enostavno upravljati. Poleg tega imate popoln nadzor nad vsemi funkcijami naprave, kar povečuje vašo produktivnost. Ta naprava je ekonomična izbira, saj združuje funkcionalnosti dveh naprav v eni. S tem zmanjšate potrebo po več napravah, kar pomeni manjše stroške za nakup, vzdrževanje in uporabo.

barvni laserski tiskalnik in skener

Kateri filamenti so primerni?

Ključni del, ki jih imajo 3D tiskalniki, so filamenti, ki se jih uporablja za tiskanje. Najbolje delujejo PLA+ filamenti, ki delujejo kot toner ali črnilo pri običajnih tiskalnikih. Poleg PLA+ so na voljo tudi PETG, TPU in ABS filamenti, kar omogoča široko paleto možnosti pri ustvarjanju različnih izdelkov. Za optimalno uporabniško izkušnjo se priporoča uporaba programske opreme, ki je posebej razvita in prilagojena za tovrstne naprave. Ta programska oprema je stabilna in enostavna za uporabo, kar vam omogoča nemoteno in učinkovito realiziranje vaših modelov. 3D tiskalniki omogočajo aditivno proizvodnjo. Gre za revolucionaren proces, ki pretvarja digitalne tridimenzionalne modele v fizične predmete s postopnim nanosom zaporednih plasti materiala.

3d tiskalnik

Kakovostna rešitev za vašo pisarno

Ko gre za barvni laserski tiskalnik in skener je ključnega pomena izbrati pravi model, ki bo zadostil vašim potrebam in pričakovanjem. Podjetje vam ponuja celovito storitev – od izbire naprave do dostave in vzdrževanja v vaši pisarni. Pred nakupom vam nudijo strokovno svetovanje, ki temelji na priporočeni mesečni obremenitvi, izraženi v tisočih straneh. Njihovi strokovnjaki vam pomagajo izbrati barvni laserski tiskalnik in skener, ki bo zagotavljal kakovosten izpis po ugodni ceni in zanesljivo delovanje vrsto let. Poleg tega so njihove naprave redni prejemniki mednarodnih nagrad za kvaliteto in vzdržljivost, kar je zagotovilo, da boste vlagali v napravo, ki bo dolga leta učinkovito služila vaši pisarni.

Aditivna proizvodnja v svetu digitalnih oblik

Vse tehnike, ki jih izvajajo 3D tiskalniki, sledijo istim načelom, ki temeljijo na izrazu “aditiv”, kar pomeni gradnjo objekta s postopnim nanosom tankih plasti materiala dokler ni oblika popolnoma oblikovana. Za dosego tega cilja se uporabljajo različne tehnologije, med katerimi se pogosto srečujemo s pojmi kot so Poly Jetting, selektivno sintranje (SLS) in topljenje ter strjevanje materiala za ustvarjanje trdnih objektov, bolj znano kot ciljno nalaganje (FDM) ali taljenje in strjevanje materiala (FFF). Med vsemi tehnologijami se najpogosteje uporabljajo 3D tiskalniki, ki delujejo na osnovi procesov SLA in FDM/FFF. Ti so priljubljeni zaradi lažje vgradnje v stroje ter zaradi svoje cenovne dostopnosti in enostavne uporabe.

3d tiskalnik1

Okolju prijazne naprave

Barvni laserski tiskalnik in skener za pisarno priznanih proizvajalcev ne le izpolnjuje, temveč pogosto presegajo okoljske standarde. Z njihovimi napravami boste ne le optimizirali stroške izpisa, temveč tudi zmanjšali negativni vpliv na okolje. Zanesljivo delovanje, visoka kakovost izpisa in trajnost so ključne lastnosti, ki odlikuje naprave priznanih proizvajalcev. Barvni laserski tiskalnik in skener zagotavlja trajnost in obstojnost izpisov, ki presega zmogljivost brizgalnih modelov. Dokumenti, ki so natisnjeni z njim, imajo daljši rok uporabnosti, saj so manj občutljivi na zunanje vplive, kot so sončna svetloba, vlaga in prah. To je posledica postopka tiskanja, kjer se prah tonerja vpije v papir med delovanjem.

Od računalniškega oblikovanja do končnega izdelka

Za ustvarjanje objektov je ključno, da so datoteke najprej ustvarjene v računalniškem programu za oblikovanje, imenovanem CAD (Computer-aided Design). Nato se te datoteke pretvorijo v format, ki ga 3D tiskalniki razumejo, kar je v večini primerov format STL. Med samim delovanjem naprave uporabljajo tako materiale za modeliranje kot tudi podporne materiale. Material za modeliranje tvori končni izdelek, medtem ko podporni material podpira predmet med samim postopkom. Materiali, uporabljeni pri tem postopku so v obliki termoplastičnega filamenta, ki se med proceduro odvija in usmerja skozi brizgalno šobo. Šoba nato topi filamente ter jih nanese na gradbeno ploščo ali podstavek.