kuhinje po meri
bivalni prostor

Kvalitetno izdelane kuhinje po meri

Ko smo doma, v kuhinji preživimo veliko svojega časa. Predvsem pa se veliko in vsak dan uporablja. Kar pomeni, da so nadvse priročne in optimalne visoko kakovostne in kvalitetno izdelane kuhinje po meri z dolgo življensko dobo. Ena izmed pomemnejših komponent, katere se hitro lahko izrabijo v kolikor niso zares kvalitetna, so teleskopska vodila za predale z mehkim zapiranjem. Teleskopska vodila za predale lahko najdete pri različnih kvalitetnih ponudnikih. Uporaba le teh po poskrbela, za dolgoročno življensko dobo vaše kuhinje po meri.

Ponudnike za izjemno kakovostne kuhinje po meri danes lahko najdete na spletu. Večina izmed njih ima urejeno in pregledno spletno stran, po kateri si lahko že ogledate in izberete stil katerega bi si želeli na koncu videti v svojem domu. Ker je možnosti res veliko, si je priporočljivo ogledati par primerov, po katerih si lahko ustvarite sliko, kaj si vi želite, kaj vam je pomembno in kaj vaš prostor dopušča. Vsi izmed njih imajo objavljen tudi kontakt, katerega se lahko uporabi za pomoč in svetovanje pri izbiri. Eden izmed kakovostnih ponudnikov z zelo prijaznim osebjem je podjetje Kuhnca, katerega najdete na spletu.

kuhinje po meri1

Cenovno ugodna teleskopska vodila za predale

Visoko kakovostna in cenovno ugodna teleskopska vodila za predale z mehkim zapiranjem, ki omogočajo polni izvlek, prav tako lahko najdete že z udobja svojega doma. Eden izmed kvalitetnih podjetji, kateri ponujajo prav to, je podjetje Tuli.

Na voljo je več različnih tipov, od ultra vitkih za najmanjše obremenitve, do močnejših, primernih za uporabo pri velikih predalnikih. Po naročilu se lahko kupi tudi teleskopska vodila za predale za obremenitve do 300 kg in maksimalno dolžino 1500 mm. Ta omogočajo polni izvlek predala, s čimer je omogočen enostaven dostop do vseh kotičkov. Po potrebi se lahko tudi iztaknejo. Pri najboljših ponudnikih so vsa taki izdelki cinkani oziroma so narejeni iz nerjavečega jekla.

vodila za predale1

Kako izbrati prava teleskopska vodila za predale? Na spletu lahko sami poiščete teleskopska vodila za predale in se med njimi odločate na podlagi lastnosti, katere so pri vsakem izdelku zraven tudi zapisane. V primeru, da pa se na tehnološke lastnosti ne spoznate ravno najbolje, pa so pri vseh spletnih ponudnikih objevaljeni kontakti strokovnjakov, kateri vam bodo znali svetovati in pomagali pri pravi izbiri za vas. Oni so tisti, katerim lahko zaupate vse svoje dotične želje, lahko pa se znjimi posvetujejo tudi izdelovalci in monterji, katere želite najeti.

vodila za predale3

Kakovostne kuhinje po meri

Danes obstaja število različnih dobaviteljev lesenih elemntov. Vendar žal niso vse enake kvalitete. Kar se večinoma pozna tudi po njihovi ceni. Najdejo se tudi ponudniki, ki ponujajo kakovostne kuhinje po meri po zelo ugodni ceni. V Evropi obstaja kar nekaj izjemno kvalitetnih proizvajalcev, katere odlikuje brezkompromisna kakovost, funkcionalnost, dolga življenjska doba in izjemen dizajn.

Večina le teh, svoje kolekcije razvrsti po stilu. Te ločimo med klasične, podeželske, retro, moderne, minimalistične, ekonomične, naravne… Stilov je res veliko, zato je precej priročno, da si le te lahko ogledate že preko spleta in naredite izbor svojih najljubših. Predhodne ideje in zamisli vam bodo pomagale pri nadaljnih odločitvah.

kuhinje po meri2

Pomembne komponente

Med izbiranjem se odločamo med številnimi pomembnimi komponenti, katere je potrebo določiti ob izrisu. To so naprimer:

  • Ali želite imeti ročaje ali brez?
  • Imate prostor in željo po otoku?
  • Kje imate prostor za vodo in elektriko?
  • Ali želite mehko zapiranje ali ne?
  • Želite obdržati odprt prostor ali bi ga radi praktično zapolnili?

Na veliko vprašanj je potrebno odgovoriti, še preden se dejanske lesene elemente izbere. Ker sami pogosto nimamo idej in dovolj znanja, da se celotni prostor praktično in lepo zapolni, obstajajo strokovnjaki, kateri so bili naučeni prav tega. Oni nam ob izrisu pomagajo in svetujejo kako lahko pridemo do svoje popolne kuhinje po meri.

Večina salonov, vam ponuja brezplačen izris, pri katerem se vse te komponente določi s strokovnjakom. Ob izrisu je potrebno prinesti skico vašega prostora, vključno z merami, začrtanimi okni in vrati, ter elektriko in vodo. V primeru, da bi si želeli skico narediti sami, pa obstajajo spletne aplikacije katere lahko uporabite za prav tako dober in uporaben izris. Tudi zanj boste potrebovali mere in postavitev oken, vrat, elektrike ter vode.

izdelava kuhinje po meri

Na koncu, pa se potem izbirajo ‘fini’ detajli kot so barve omaric, delovne površine, ročaje (v primeru, da se odločite zanje),… Ko je vse to izbrano in narisano, je čas za nakup ter montažo samega prostora. Pri večini se lahko z lesenimi elementi dogovorite tudi za nakup bele tehnike. V primeru, da ste to že kupili drugje oziroma jo že imate, pa se lahko dogovorite tudi za nakup brez bele tehnike ali samo z določenimi komponenti.

Eden izmed kakovostnih podjetij, kateri vam zagotovijo kvalitetne in pomembne komponente je podjetje Tuli, katerega najdete na spletu. Tam boste našli na primer visoko kakovostna in cenovna ugodna kroglična vodila. Prav tako pa se na spletu najde tudi kakovostne proizvajalce in monterje lesenih elementov. Eden izmed teh je podjetje Kuhnca, njihovo spletno stran si lahko ogledate kjerkoli in kadarkoli. Ti ponujajo vodilnega nemškega prozvajalca modernega kuhinjskega pohištva.