iPhone 12 naprava
sodobna tehnologija

Mnogotere prednosti iPhone 12

iPhone 12, ki je bil predstavljen leta 2020, je še vedno eden bolj vznemirljivih modelov, ki združuje nekatere osupljive lastnosti. Sledi tradiciji in inovativnemu duhu blagovne znamke, ki je spremenila način, kako komuniciramo, ustvarjamo in se zabavamo. Podrobnejši pregled lastnosti si je možno ogledati npr. na tej strani:  https://www.a1.si/telefoni/iphone-12-64-gb

iphone 12 A1

Prefinjen dizajn

iPhone 12 je zasnovan s sofisticiranim steklenim in kovinskim ohišjem ter impresivnim zaslonom Super Retina XDR, ki omogoča čisto sliko in živahne barve. Ne glede na to, ali gre za brskanje po spletu, gledanje videoposnetkov ali igranje iger, je izkušnja izjemna. Poleg tega Ceramic Shield zagotavlja boljšo odzivnost pri padcih na tla.

Izjemno hiter procesor

Vgrajeni A14 Bionic čip, ki je bil pred svojim naslednikom A15 Bionic najhitrejši procesor v pametnih telefonih doslej, omogoča izjemno hitrost, zmogljivost in učinkovitost. Aplikacije delujejo hitreje, grafika je bolj realistična, umetna inteligenca pa omogoča napredne funkcije fotografiranja, urejanja in avtomatizacije. Njegova moč prinaša tudi zanimiva doživetja v navidezni resničnosti z AR Quick Look.

iphone 12

Izboljšana izkušnja fotografiranja in snemanja videov

S sistemom dvojne kamere, ki vključuje ultraširoko in širokokotno lečo (vsaka od njiju ima 12 milijonov slikovnih točk), in funkcijiami:

  • Nočni način,
  • Deep Fusion,
  • Smart HDR
  • ter True Depth

so nočni posnetki z iPhone 12 postali precej boljši. Ne glede na svetlobne pogoje lahko zajamemo izjemno ostre in barvite fotografije ter ustvarimo neverjetne posnetke tudi ponoči. Videe pa lahko snemamo v Dolby Vision v visoki ločljivosti in bogatih barvah, kar ustvarja kinematografsko doživetje kar na našem telefonu.

Prostorski avdio ter povečana zasebnost

Tudi zvok je na višji ravni, saj se premika okoli nas oziroma v 3D prostoru. S Face ID pa bomo opravljali varen način identifikacije obraza. Ne glede na to, ali smo ljubitelji fotografije ali pa ga potrebujemo za zabavo ali delo, bo iPhone 12 zagotovo izpolnil naša pričakovanja.