robotski sesalniki 12
bivalni prostor

Iz udobja doma do nepogrešljivega hišnega robota

Nakup robotskega sesalnika ni bil še nikoli tako hiter, enostaven in varen kot to omogoča Roborock trgovina. Njihovo ponudbo si lahko ogledate tukaj: https://www.roborock-shop.si/ . V spletni trgovini so na voljo različni modeli robotskih sesalnikov in pomivalcev tal, baterijski pokončni sesalniki, številni rezervni deli ter pripomočki za čiščenje. Roborock trgovina ni le spletno mesto, kjer boste lahko na preprost način opravili nakup, temveč je tudi poglobljena baza znanja, saj ponuja številne informacije, novosti, tehnologije in specifikacije izdelkov, ki so temeljnega pomena pri izbiri vam najbolj primernega sesalnika.

robotski sesalniki 1

Izdelki so predstavljeni na izjemno pregleden način, z galerijo fotografij iz različnih zornih kotov, merami in dodatnimi tehničnimi lastnostmi izdelkov, informacijami o prednostih posameznega izdelka ter o učinkovitosti in primernosti uporabe, glede na potrebe uporabnika. Izjemna ugodnost, za katero se lahko odločite ob nakupu kateregakoli izdelka na spletnem mestu Roborock trgovina, je možnost plačila na obroke na hiter in enostaven način. Izračun obrokov lahko prilagodite svojim željam ter obročni nakup opravite kar preko spleta. Pomembna dodana vrednost pri nakupu tehničnih izdelkov je tudi garancija na izdelek. Roborock trgovina v svoji akcijski ponudbi omogoča možnost brezplačnega podaljšanja garancije z enega na dve leti. Nikakor pa ne spreglejte omejene akcijske ponudbe – ob nakupu robotskega sesalnika Roborock S8 Pro Ultra namreč lahko dodatno prejmete še pokončni sesalnik Dreame U10. Enostaven in varen spletni nakup, ki ga omogoča Roborock trgovina, dopolnjuje še brezplačna dostava ob nakupih nad 40 EUR ter ponudba rezervnih delov in izdelkov za čiščenje, ki je redno na zalogi, kar pomeni, da je dostava hitra in učinkovita.

pokončni sesalniki 1

Osnovno poslanstvo blagovne znamke, ki je specializirana za raziskave, razvoj in proizvodnjo robotskih sesalnikov in drugih izdelkov, ki uporabnikom olajšajo domača opravila, je ljudem omogočiti več časa za zabavo z bližnjimi in njim ljube prostočasne aktivnosti. Roborock trgovina s svojo enostavno, varno in učinkovito uporabniško izkušnjo to le še nadgrajuje.